ONS TEAM

 • Fionnuala

  Beëdigd Register Makelaar / Taxateur o.z.

  Fionnuala

  Als beëdigd register makelaar/taxateur o.z. heb ik ruim 20 jaar kennis en ervaring in de makelaardij en vastgoedbranche. Ik ben sinds 1995 in dienst bij LEYGRAAF Makelaars en ik ben mede verantwoordelijk voor de woningportefeuille, de verkoopbegeleiding van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en ik adviseer projectontwikkelaars en woningcorporaties bij toekomstige nieuwbouwlocaties. Ik vind een actieve en persoonlijke aanpak erg belangrijk. Ik ga net zo lang door totdat ik de woningen die ik in de verkoop heb genomen, verkocht heb.
  En dat lukt me iedere keer weer!

 • Dyonne

  KRMT-Makelaar i.o.

  Dyonne

  In 2016 ben ik in de wereld van de makelaardij gerold en begonnen als binnendienst medewerker. Dit beviel mij zo goed, dat ik besloot om meer te willen doen met de makelaardij. Daarom ben ik op dit moment bezig met mijn opleiding voor Kandidaat Register Makelaar en Taxateur om mij nog meer te verdiepen in het vak. Het combineren van de werkzaamheden van binnen- en buitendienst is voor mij dan ook perfect en op het lijf geschreven.

  Het afwisselende contact met de klanten in zowel de binnen- als de buitendienst maakt dit beroep nooit saai.

 • Carola

  ARMT-Makelaar

  Carola

  Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Leygraaf Makelaars als assistent makelaar. Na het afronden van mijn opleiding Media - Marketing & Publishing aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mij verdiept in het vakgebied marketing, en dat komt bij Leygraaf Makelaars goed van pas! Naast het assisteren van de makelaars, zorg ik voor het marketingbeleid en kom je mij tegen tijdens bezichtigingen.

  Leygraaf Makelaars staat voor kwaliteit, creativiteit, heeft een eigentijdse aanpak en gaat net een stapje verder dan anderen.

 • Denise

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  Denise

  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij LEYGRAAF Makelaars als binnendienst medewerker. Nadat ik de studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond heb ik gewerkt bij Stichting Sportevenementen Le Champion. Daarna heb ik 5 maanden gereisd door Australië en Nieuw Zeeland, een fantastische ervaring. Terug in Nederland ben ik een andere weg ingeslagen. Mijn sportopleiding komt goed van pas in de dynamische wereld van de makelaardij, elke klant, elk pand is anders en soms heel bijzonder en dat maakt het een leuke, afwisselende baan.

   

 • Hans

  Beëdigd Register Makelaar / Taxateur o.z.

  Hans

  Hans is beëdigd register makelaar/taxateur o.z. en algemeen directeur van LEYGRAAF Makelaars.
  Jaren ervaring tussen marktpartijen en overheid, tussen consument en markt en marktpartijen onderling, in de vastgoed-, corporatie- en beleggingsbranche. Door onze innovatieve en actieve werkwijze met praktische en werkbare uitgangspunten, hebben wij een heldere positie ingenomen in de adviesrol bij gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers. De specialistische praktische aanpak staat borg voor een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
   

 • Ruben

  Commercieel Binnen- en Buitendienst Medewerker

  Ruben

  Al vanaf kleins af aan heb ik veel te maken met onroerend goed, doordat ik ben opgegroeid in een vastgoed familie heb ik veel kennis opgebouwd over aankopen, verkopen, verhuren, beheer en beleggen. Door mijn commerciële instelling, liefde voor mooie panden en passie voor het contact met mensen ben ik verslaafd geraakt aan de dynamische wereld van het vastgoed.
  Door mijn vele interesses heb ik bij Inholland Alkmaar de brede economische studie Business Studies gevolgd. In 2017 heb ik stage gelopen bij LEYGRAAF Makelaars. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik zowel voor de makelaardij als voor de stad Alkmaar gevallen.
  Na mijn stage ben ik begonnen als commercieel binnen- en buitendienstmedewerker en mag ik samen met het leukste makelaarsteam klanten ondersteunen bij een van de belangrijkste keuzes van hun leven.
   

Leygraaf makelaars

 1. Leygraaf Makelaars

  Bent u benieuwd naar onze aanpak en ons bruisende team?
  Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

  Op zoek naar de makelaar van Alkmaar?

  Leygraaf Makelaars, úw adres voor wonen en werken.
 2. Leygraaf Makelaars is de makelaar voor:

   
  • verkoopbegeleiding van bestaande woningen, nieuwbouw en monumenten
  • aankoopbegeleiding van woningen, winkels en kantoren
  • aan- en verhuur van woningen, winkels en kantoren
  • taxeren van woningen, winkels en kantoren
  • bijzonder beheer taxaties
  • (nieuwbouw)advies en bemiddeling bouwpercelen en agrarische objecten
  • projectadvies aan ontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes