ONS TEAM

 • Romy van de Leygraaf

  Romy van de Leygraaf

  De makelaardij is mij met de pap lepel ingegeven, doordat alle dagelijkse dingen van de makelaardij aan de keukentafel besproken werden. Hierdoor is mijn enthousiasme voor het vak gegroeid. Geen wonder dan ook dat ik de keuze voor de makelaardij heb gemaakt. Het is ontzettend leuk om mensen te helpen en te begeleiden in één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Leygraaf Makelaars staat voor kwaliteit, creativiteit, heeft een eigentijdse aanpak en gaat net een stapje verder dan anderen. Dat is waar mij thuis voel.

 • Ruben Zeeman

  Ruben Zeeman

  Al vanaf kleins af aan heb ik veel te maken met onroerend goed, doordat ik ben opgegroeid in een vastgoed familie heb ik veel kennis opgebouwd over aankopen, verkopen, verhuren, beheer en beleggen. Door mijn commerciële instelling, liefde voor mooie panden en passie voor het contact met mensen ben ik verslaafd geraakt aan de dynamische wereld van het vastgoed.
  Door mijn vele interesses heb ik bij Inholland Alkmaar de brede economische studie Business Studies gevolgd. In 2017 heb ik stage gelopen bij LEYGRAAF Makelaars. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik zowel voor de makelaardij als voor de stad Alkmaar gevallen.
  Na mijn stage ben ik begonnen als commercieel binnen- en buitendienstmedewerker en mag ik samen met het leukste makelaarsteam klanten ondersteunen bij een van de belangrijkste keuzes van hun leven.
   

 • Tessa Leenders

  Tessa Leenders


  Bij Leygraaf Makelaars voel ik me op mijn plek. Door de diversiteit van het kantoor kan ik mijn ervaring goed gebruiken.
  Na enkele jaren zelfstandig ondernemen in het buitenland, in het hotelwezen en de project ontwikkeling, vind ik het fantastisch om weer terug te zijn in de makelaardij en voel ik mij als een vis in het water. Ik hou van de veelzijdigheid van de huizen, wijken, buurten en mensen. Met mijn enthousiasme en persoonlijke aanpak laat ik zien dat ik het beste wil voor de klanten en mijn opdrachtgevers en er ook zorg voor zal dragen.

 • Fionnuala Dollé

  Fionnuala Dollé

  Als beëdigd register makelaar/taxateur o.z. heb ik ruim 20 jaar kennis en ervaring in de makelaardij en vastgoedbranche. Ik ben sinds 1995 in dienst bij LEYGRAAF Makelaars en ik ben mede verantwoordelijk voor de woningportefeuille, de verkoopbegeleiding van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en ik adviseer projectontwikkelaars en woningcorporaties bij toekomstige nieuwbouwlocaties. Ik vind een actieve en persoonlijke aanpak erg belangrijk. Ik ga net zo lang door totdat ik de woningen die ik in de verkoop heb genomen, verkocht heb.
  En dat lukt me iedere keer weer!

Leygraaf makelaars

 1. Leygraaf Makelaars

  Bent u benieuwd naar onze aanpak en ons bruisende team?
  Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

  Op zoek naar de makelaar van Alkmaar?

  Leygraaf Makelaars, úw adres voor wonen en werken.
 2. Leygraaf Makelaars is de makelaar voor:

   
  • verkoopbegeleiding van bestaande woningen, nieuwbouw en monumenten
  • aankoopbegeleiding van woningen, winkels en kantoren
  • aan- en verhuur van woningen, winkels en kantoren
  • taxeren van woningen, winkels en kantoren
  • bijzonder beheer taxaties
  • (nieuwbouw)advies en bemiddeling bouwpercelen en agrarische objecten
  • projectadvies aan ontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes