ONS TEAM

 • Fionnuala Dollé

  Beëdigd Register Makelaar / Taxateur o.z.

  Fionnuala Dollé

  Als beëdigd register makelaar/taxateur o.z. heb ik ruim 20 jaar kennis en ervaring in de makelaardij en vastgoedbranche. Ik ben sinds 1995 in dienst bij LEYGRAAF Makelaars en ik ben mede verantwoordelijk voor de woningportefeuille, de verkoopbegeleiding van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en ik adviseer projectontwikkelaars en woningcorporaties bij toekomstige nieuwbouwlocaties. Ik vind een actieve en persoonlijke aanpak erg belangrijk. Ik ga net zo lang door totdat ik de woningen die ik in de verkoop heb genomen, verkocht heb.
  En dat lukt me iedere keer weer!

 • Wendy Broers

  Kandidaat Register Makelaar/Taxateur

  Wendy Broers

  De liefde voor bakstenen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader is jarenlang makelaar/ taxateur geweest in de regio Alkmaar en mijn moeder werkte als secretaresse op een makelaarskantoor. Stel je dan maar eens voor waarover de gesprekken aan de eettafel over gingen. Geen wonder dan ook dat ik in 2007 mijn makelaarsdiploma heb gehaald. Ik ben ruim 12 jaar werkzaam geweest bij een projectontwikkelaar waar ik zeer veel ervaring in nieuwbouwprojecten heb opgedaan. Via een grote vastgoedbelegger ben ik uiteindelijk bij Leygraaf Makelaars terecht gekomen.

  Het is ontzettend leuk om mensen te helpen en te begeleiden in een van de belangrijkste beslissingen in hun leven.

 • Carola Vorstenbosch

  Assistent Makelaar

  Carola Vorstenbosch

  Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Leygraaf Makelaars als assistent makelaar. Na het afronden van mijn opleiding Media - Marketing & Publishing aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mij verdiept in het vakgebied marketing, en dat komt bij Leygraaf Makelaars goed van pas! Naast het assisteren van de makelaars, zorg ik voor het marketingbeleid en kom je mij tegen tijdens bezichtigingen.

  Leygraaf Makelaars staat voor kwaliteit, creativiteit, heeft een eigentijdse aanpak en gaat net een stapje verder dan anderen.

 • Denise de Koning

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  Denise de Koning

  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij LEYGRAAF Makelaars als binnendienst medewerker. Nadat ik de studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond heb ik gewerkt bij Stichting Sportevenementen Le Champion. Daarna heb ik 5 maanden gereisd door Australië en Nieuw Zeeland, een fantastische ervaring. Terug in Nederland ben ik een andere weg ingeslagen. Mijn sportopleiding komt goed van pas in de dynamische wereld van de makelaardij, elke klant, elk pand is anders en soms heel bijzonder en dat maakt het een leuke, afwisselende baan.

   

 • Beau Wesseling

  Vastgoed Adviseur

  Beau Wesseling

  Ik ben werkzaam bij Leygraaf Makelaars als Vastgoed adviseur. Naast mijn opleiding Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden heb ik gewerkt als adviseur in de meubelbranche. Ik heb altijd al geweten dat ik meer de commerciële kant op wilde en bij Leygraaf Makelaars kan ik het beste van beide werelden combineren: mijn theoretische onderzoekservaring van mijn opleiding aan de ene kant en mijn praktische commerciële ervaring van mijn werk aan de andere kant. Om de klant zo goed en deskundig mogelijk te kunnen helpen, volg ik, naast mijn fulltime functie, ook nog de studie tot KRMT.

  Eerlijkheid, deskundigheid en creativiteit zijn belangrijke punten voor zowel mijzelf als Leygraaf Makelaars en daarom passen wij zo goed bij elkaar!
   

 • Hans van de Leygraaf

  Beëdigd Register Makelaar / Taxateur o.z.

  Hans van de Leygraaf

  Hans is beëdigd register makelaar/taxateur o.z. en algemeen directeur van LEYGRAAF Makelaars.
  Jaren ervaring tussen marktpartijen en overheid, tussen consument en markt en marktpartijen onderling, in de vastgoed-, corporatie- en beleggingsbranche. Door onze innovatieve en actieve werkwijze met praktische en werkbare uitgangspunten, hebben wij een heldere positie ingenomen in de adviesrol bij gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers. De specialistische praktische aanpak staat borg voor een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.