| mijn dossier

Vacature: Office Manager

Wij zijn op zoek naar een betrokken collega die ons enthousiaste team komt versterken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Ben je goed georganiseerd, gedisciplineerd, commercieel sterk, vind je het prettig om met klanten contact te hebben en vind je het leuk anderen te ondersteunen, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren? Ben jij een echte duizendpoot? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar jou!

LEYGRAAF Makelaars is één van de meest toonaangevende makelaarskantoren in regio Alkmaar met uiteenlopende opdrachtgevers en de meest aansprekende nieuwbouwprojecten. Wij hebben een duidelijke visie: durf anders te zijn en te doen, en dat doen we!

In deze functie vind je het leuk om anderen te assisteren en ondersteunen. Je bent een echte teamplayer, je bent flexibel, service- en oplossingsgericht, maar ook iemand die goed zelfstandig uit de voeten kan. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en je inzet voor hoge kwaliteit. Je weet snel te schakelen, je bent een echte duizendpoot en met jouw positieve instelling zorg je voor een lach op het gezicht van elke klant. Daarbij is het voor jou geen teveel gevraagde uitdaging om te zorgen dat deze organisatie op rolletjes loopt.

Wat verwachten wij van jou: Commercieel ingesteld en gedreven – Je beschikt over een helikopterview en houdt alle lopende dossiers goed in de gaten – Je bent iemand die graag in contact komt met mensen en niet bang om de telefoon op te pakken – Je beschikt over een proactieve houding – Flexibel en initiatiefrijk – Je bent creatief, ziet en denkt in mogelijkheden – Je bent een echte netwerker zowel offline als online – Je werkt secuur en hebt een professionele houding – Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift – Je hebt een hbo-achtergrond of op hbo-niveau gewerkt – Full time (32 uur bespreekbaar)

Hoe ziet jouw functie eruit?– Je ondersteunt, coacht en ontzorgt onze buitendienst waar nodig – Je bent het aanspreekpunt voor klanten en/of andere relaties – Beheren van de vastgoedportefeuille, agenda’s en dossiers – Meedenken hoe processen binnen het kantoor geoptimaliseerd kunnen worden – Relatiebeheer – Administratieve werkzaamheden – Het inzetten van marketing, communicatie en social media

Kortom: je bent de spin-in-het-web van ons kantoor. Je bent de persoon die de rust en structuur in ons kantoor brengt en overzicht heeft. Ben jij onmisbaar voor ons kantoor? Lees dan snel verder wat wij jou kunnen bieden.

Wat bieden wij jou?– Aantrekkelijk salaris – 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 40 uur – Een fijne werkplek in ons mooie pand op loopafstand van de binnenstad van Alkmaar – Informele werkomgeving – Jong en enthousiast team – Ruimte om jezelf te ontwikkelen – Gezellige werksfeer

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige baan? Upload dan jouw C.V. en motivatiebrief.

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.

Bezichtiging aanvragen