| mijn dossier

In de rapportages gaan we in op de verschillen tussen jaargangen 2012-2022 per wijk. Voor de afzonderlijke wijken van Alkmaar trachten wij een zo representatief mogelijk beeld te vormen van de woningmarkt.

Rapporten downloaden en onze video rapportage bekijken? Vul je gegevens in om door te gaan.

1 of meerdere velden zijn niet of ongeldig ingevuld, controleer de velden a.u.b.
Bij het opvragen van de rapporten gaat u akkoord met onze algemene en privacy voorwaarden.

In de rapportages gaan we in op de verschillen tussen jaargangen 2012-2022 per wijk. Voor de afzonderlijke wijken van Alkmaar trachten wij een zo representatief mogelijk beeld te vormen van de woningmarkt.

Om een representatief beeld te creëren, zijn alle type woningen samen genomen, evenals alle typen appartementen. Het is echter niet altijd mogelijk om een waardevolle uitspraak te kunnen doen over de verschillende prijzen en looptijden, omdat het aantal verkopen soms nog te laag is. Bij een te laag aantal verkopen, 25 of minder woningen, is  de rapportages geen analyse uitgevoerd voor de betreffende prijsontwikkelingen en looptijden.

Indien er vragen zijn over de rapportages of wanneer u specifieke informatie wilt over uw eigen woning en/of wijk. Neem dan gerust contact op met ons kantoor via:

Wij staan graag klaar om uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet, 
Team Leygraaf.

Rapporten per regio

Selecteer een regio om het rapport te downloaden in PDF formaat.

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.

Bezichtiging aanvragen