VACATURE

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

BEN JIJ:
- COMMERCIEEL INGESTELD
- KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING
- EN ALTIJD AL IN DE MAKELAARDIJ WILLEN WERKEN?

DAN ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Ben je goed georganiseerd, gedisciplineerd, commercieel sterk, vind je het prettig om met klanten contact te hebben en vind je het leuk anderen te ondersteunen, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren? Ben jij een echte duizendpoot? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

LEYGRAAF Makelaars is één van de meest toonaangevende makelaarskantoren in regio Alkmaar met uiteenlopende opdrachtgevers. Wij hebben een duidelijke visie: durf anders te zijn en te doen, en dat doen we! We dagen je elke dag uit met plezier het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een ervaren professional.

Hoe help jij ons hiermee?
In deze functie vind je het leuk om anderen te assisteren. Je bent een echte teamplayer, je bent flexibel, service- en oplossingsgericht, maar ook iemand die goed zelfstandig uit de voeten kan. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en je inzet voor hoge kwaliteit. Je weet snel te schakelen, je bent een echte duizendpoot en met jouw positieve instelling zorg je voor een lach op het gezicht van elke klant.

Wat verwachten wij van jou?
- Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid
- Je bent loyaal en stressbestendig
- Je beschikt over commercieel inzicht
- Je gaat zorgvuldig te werk
- Je vindt het leuk om te onderhandelen
- Je hebt al ervaring opgedaan in een commerciële rol
- Je hebt een HBO achtergrond

We vinden het belangrijk dat je bereid bent net dat stapje extra te zetten. We gaan bij LEYGRAAF Makelaars voor het beste resultaat voor onze klanten en daarin speel jij een belangrijke rol in.

Wat bieden wij jou?
Bij ons is geen dag hetzelfde en je krijgt de mogelijkheid jezelf op een breed gebied te ontwikkelen. Als je praktisch bent ingesteld, resultaatgericht en verantwoordelijkheid durft te nemen dan is LEYGRAAF Makelaars een omgeving die jou zal passen.

Samen geven we iedere dag 100% om het beste makelaarskantoor te zijn en te blijven. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren.

- Aantrekkelijk salaris met goede doorgroeimogelijkheden
- 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 40 uur
- Een fijne werkplek in ons mooie pand op loopafstand van de binnenstad
- Informele werkomgeving
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Soort dienstverband: Voltijd

Ervaring:
- Klantcontact: 2 jaar (Aanbevolen)
- Juridische werkzaamheden: 2 jaar (Aanbevolen)
- Administratieve werkzaamheden: 2 jaar (Aanbevolen)

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie job? Stuur dan je motivatie en CV informatie@leygraafmakelaars.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen via 0725114318. We horen graag van je!