Werken bij LEYGRAAF Makelaars

Wij zijn opzoek naar een ambitieuze teamspeler!

Binnen ons kantoor zijn wij vanwege groei en verandering opzoek naar een nieuwe teamspeler! Heb jij grote liefde voor de vastgoedbranche en ben je er klaar voor om jezelf uit te dagen? Je hebt een goede visie en bent niet bang om anders te denken. Je gaat proactief aan het werk en je wilt het beste uit jezelf halen. Dan is dit een uitdaging die bij jou past!

LEYGRAAF Makelaars is één van de meest toonaangevende makelaarskantoren in regio Alkmaar met uiteenlopende opdrachtgevers en de meest aansprekende nieuwbouwprojecten zoals: Joseph, Dockside, Ringersfabriek en De Goyer. Wij bieden je een ambitieuze, ondernemende werkomgeving, op loopafstand van de binnenstad. Wij hebben een gezellige, informele werksfeer met leuke en jonge collega’s. Wij hebben een duidelijke visie: durf anders te denken en te doen, en dat doen we!

Heb je liefde voor vastgoed, ben je commercieel ingesteld en klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan is dit de perfecte job voor jou!

- Je werkt nu in een ondersteunende rol, je wilt meer verantwoordelijkheid en uitdaging;
- Je hebt ambitie om door te groeien en wilt meer commerciële taken;
- Begonnen met opleiding of al behaald (ARMT) is een pre;
- Je wilt jezelf uitdagen en bent klaar voor de volgende stap;
- Je bent proactief en graag in contact met klanten;
- Je beschikt over een dienstverlenende werkhouding;
- Je bent een goede sparringpartner voor je klanten en je denkt met hen mee;
- Je wilt voor klanten het beste resultaat behalen en gaat door tot dat gelukt is;
- Je voelt je verantwoordelijkheid en hebt management skills.

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige baan? Stuur dan je motivatie en CV sollicitatie@leygraafmakelaars.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Romy van de Leygraaf via 0622600568. We horen graag van je!