Jouw makelaar in Alkmaar en omgeving

Ben je op zoek naar een makelaar in Alkmaar en de omliggende gemeenten? Dan kies je voor LEYGRAAF Makelaars!
 

Huis verkopen Alkmaar en omgeving

Wil je je woning verkopen? Samen met jou maken we een plan om jouw woning voor de hoogste prijs en de beste voorwaarden te verkopen. Wij zorgen voor een professionele presentatie zodat jouw woning mooi op onze website en Funda staat. En daarnaast promoten wij jouw woning via ons grote netwerk op social media en de gebruikelijke media.
 

Huis kopen Alkmaar en omgeving

Wil je slim een huis kopen? Niet te veel te betalen? Maar ook niet de woning mislopen? Dan ben je bij LEYGRAAF Makelaars aan het goede adres. Er zijn namelijk veel aspecten waar je rekening mee moet houden om de juiste keuzes te maken. Het is daarom verstandig om dit samen met een makelaar te doen die kennis van zaken heeft. Wij staan jou bij elke stap in het aankoopproces vakkundig bij.
 

Nieuwbouw in Alkmaar en omgeving

Denk bij het kopen of huren van een huis in de regio Alkmaar ook aan nieuwbouw. Naast de bestaande woningen komen er in Alkmaar en omgeving ook veel nieuwbouwprojecten voor zowel koop- als huurwoningen. Als NVM Nieuwbouwspecialist kennen wij de markt en adviseren wij projectontwikkelaars bij het bouwen naar de vraag vanuit de woningmarkt. Bekijk hier ons nieuwbouwaanbod.
 

Bedrijfsonroerend goed in Alkmaar en omgeving

Ben je opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of wil je jouw bedrijfsruimte verkopen? Wij zijn al jaren de bedrijfsmakelaar in Alkmaar en omgeving. Onze kracht is ons netwerk met uitstekende contacten bij professionele opdrachtgevers, beleggers en projectonwikkelaars in en om Alkmaar. Wij geven passend advies op het gebied van verhuur en verkoop van exclusieve kantoorpanden, monumentale kantoorvilla’s, winkels, bedrijfshallen, bouwgronden, campings, recreatieparken en interessante beleggingsobjecten.


Wij zijn actief als makelaar in de gemeentes Alkmaar, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Castricum, Dirkshorn, Schoorl, Sint Pancras en Oudkarspel.