Woningmarktonderzoek & panels.

Om goed de vinger aan de pols te houden van wat de laatste marktontwikkelingen zijn, kijken we niet alleen naar transacties en verhuisbewegingen maar voeren we meerdere keren per jaar onze eigen onderzoeken uit. Dit kan gaan om grote onderzoeken onder onze ruim 15.000 relaties naar bijvoorbeeld woonwensen, maar ook gericht kleinschaliger onderzoek over wat ergens moet worden gebouwd.

Omdat we het onderzoek zelf uitvoeren en voor een aantal segmenten werken met vaste panels met woonconsumenten, kunnen we snel inspelen op actualiteiten. Wanneer u als organisatie in de vastgoedsector op zoek bent naar antwoorden op vragen die u heeft aan de woonconsument in de regio Alkmaar, dan staat Leygraaf Makelaars uit Alkmaar graag voor u klaar om deze antwoorden te geven.

Marktonderzoek artikelen

 1. ​WAT VINDT DE WOONCONSUMENT.

  Leygraaf is exclusief partner van de WoonwensDialoog in de regio Alkmaar. Naast reguliere enquêtes werken we met de WoonwensDialoog.
  Een unieke methodiek waar woonconsumenten de mogelijkheid krijgen ideeën en suggesties te geven die men onderling en anoniem kan beoordelen. Door deze waardering komen de beste ideeën volgens de groep naar boven.  Als de meningen of ideeën van anderen inspireren dan is het zelfs mogelijk om gedurende het onderzoek een ingenomen standpunt te herzien.
  Kortom een unieke manier om zowel kwantitatieve resultaten en kwalitatieve resultaten te rangschikken. Daarbij krijgt de woonconsument ook daadwerkelijk feedback over hoe zijn eigen mening wordt gewaardeerd.
   
  Meer weten kijk op www.woonwensdialoogalkmaar.nl of neem contact met ons op.

Contact - LEYGRAAF makelaars

LEYGRAAF MAKELAARS
Neem contact met ons op voor onze diensten