Inbraakveilige WoningenLeygraaf Makelaars doet van 12 september tot en met 12 december 2017 mee aan de unieke actie: Inbraakveilige koopwoning. Het doel is om samen woninginbraak tegen te gaan en nieuwe huiseigenaren op de hoogte te brengen van preventiemaatregelen. Hierbij werken wij samen met Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De lancering vond plaats in de gemeente Alkmaar door burgemeester Bruinooge en werd uitgereikt aan onze kopers.


Gratis voucher
Kopers van een woning bij ons krijgen een voucher aangeboden tussen 12 september en 12 december 2017. Met deze voucher kunnen zij bij Postma en Postma of Slotenmaker Alkmaar tot 12 juni 2018 langskomen om een gratis scan aan te vragen. Dit bedrijf doet dan de gratis scan van de woning op het gebied van beveiliging en organisatorische maatregelen, zo meld het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het gaat om woningen van voor 1999 zonder Politiekeurmerk en met slecht hang-en-sluitwerk.

Voordelen
Het is een gratis dienstverlening met als doel het bewustmaken van kopers en het uiteindelijk veiliger maken van Noord-Holland. Tijdens de donkere dagen van 2017 willen wij hiermee ook extra aandacht voor veilig wonen genereren. Normaliter neemt het aantal woninginbraken toe zodra het weer donker wordt. Een goed moment om aan het vernieuwen van sloten te denken is bij de aankoop van een nieuwe woning. Op dat moment zijn mensen meer vatbaar voor informatie over aanpassingen aan hun nieuwe thuis: ze denken bijvoorbeeld na over verbouwen en klussen. Als de deuren en ramen toch opnieuw geschilderd moeten worden, dan is dat een geschikt moment om ook oude sloten te vervangen.

Wilt u meer informatie over deze actie, neem dan contact met ons op via 0725114318 of informatie@leygraafmakelaars.nl