| mijn dossier

Voorweg 128 Schoorl

€ 795.000 k.k.

EEN LEGIO AAN MOGELIJKHEDEN – SCHOORL’S BEST BEWAARDE GEHEIM
Achter een haag van groen ligt een royaal perceel van maar liefst 2.775m² met een wereld van mogelijkheden. Welkom bij deze vrijstaande woning, een uniek woonhuis, wachtend om grootse dromen te vervullen! De huidige woning heeft een woonoppervlakte van slechts 103m2. In de directe nabijheid zijn recent diverse riante woningen gerealiseerd. Wellicht biedt deze locatie ook voor u een buitengewone kans om uw eigen riante droomvilla te realiseren en van de weidsheid, rust en natuur te genieten.

HOOGTEPUNTEN DIE U VERRASSEN
– Een oase van groen: Een adembenemend perceel omringt door bomen, waar groen en rust samenkomen voor uw ultieme ontspanning.
– Uw toevluchtsoord: Een woning met veel natuurlijk licht, omarmd door grote ramen die een vrij uitzicht bieden op de tuin.
– De houtkachel zorgt voor een knusse ambiance, perfect voor gezellige avonden.
– Slaap in stijl: Een royale slaapkamer op de begane grond met een overvloed aan licht, het raam als een levend schilderij van de natuur buiten.
– Groots gemak: Met een bijkeuken en inloopdouche, omarmt deze woning zowel comfort als functionaliteit.
– Ultieme rust: De eerste verdieping onthult een 2 kamers, waar inbouwkasten ruimte bieden aan al uw kostbaarheden.

EEN TUIN VAN ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN
Stel u voor dat u ontwaakt in een wereld van onbegrensde mogelijkheden. De tuin, een weelderige omgeving van groen, biedt ultieme vrijheid en privacy. De huidige bergruimte van 21m² is als een soort schat, klaar om uw projecten te realiseren en koesteren. Dit uitgestrekte perceel met een diepte van 107 meter wacht op uw visie.

OMARM DE LIGGING
Dit juweeltje wordt omarmd door de ziel van Schoorl, een locatie die leven, rust en avontuur samenbrengt. Met het dorp Schoorl op een steenworp afstand, bevinden dagelijkse voorzieningen zich binnen handbereik. De duinen van Schoorl met hun betoverende paden voor wandelaars en fietsers en het strand, heel dichtbij, zorgen voor eindeloos plezier.

BEWONDER UW TOEKOMST
De sleutel tot deze locatie ligt binnen handbereik. Daarom nodigen wij u uit om de mogelijkheden volledig te ontdekken. De eerste stap? Een bezichtiging die u zal verbazen. Laat ons u begeleiden op deze ontdekkingstocht naar uw nieuwe thuis. Tot snel!

AANKOOPMAKELAAR
Klaar om de sprong te wagen? Schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in en ontdek de voordelen van begeleiding op maat. Bespaar tijd, geld en stress. Adressen van NVM makelaars zijn te vinden op www.Funda.nl of www.NVM.nl. Uw droomhuis wacht, laten we samen de sleutel tot uw toekomst vinden.
  • Bouwjaar: 1922
  • Woonhuis soort: Eengezinswoning
  • Woonhuis type: Vrijstaande_woning
  • Woonoppervlakte: 193 m2
  • Inhoud: 380 m3
  • Voorzieningen: Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.