| mijn dossier

Stationsweg 96A Alkmaar

€ 350.000 k.k.

Ontdek deze ruime benedenwoning aan de Stationsweg, tegenover Station Alkmaar. Ideaal voor dagelijkse reizigers. Vanuit het appartement ben je binnen 35 minuten in Amsterdam. Bovendien bevindt het appartement zich op een steenworp afstand van het centrum met de gezellige terrasjes van het Waagplein, de kaasmarkt, de grachten en de Grote Kerk.

Dit appartement combineert toegankelijkheid met de levendigheid van het centrum en biedt tegelijkertijd veel rust. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte hal die een open uitzicht biedt op de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken met kookeiland. De koepel boven de keuken, voorzien van drielaags glas, voorziet de keuken en woonkamer van extra veel licht. Er is een afzonderlijk, modern betegeld toilet met fonteintje.

De comfortabele zithoek bij het raam aan de voorkant en het uitnodigende bankstel in de woonkamer zijn perfect om na een drukke dag in te ontspannen.

De hoofdslaapkamer heeft ook een lichtkoepel en leidt naar een badkamer met inloopdouche en wastafel. Er is een extra kamer naast de hoofdslaapkamer die je kunt gebruiken als kantoor of kinderkamer.

Een trap leidt naar een zonnig en zeer ruim dakterras van 54m2 dat veel privacy biedt. Perfect voor de zomermaanden.

De woning kan meegroeien met uw behoeften. Recentelijk heeft de gemeente een positief besluit afgegeven over een principeverzoek voor de bouw van twee extra woonlagen. Volgens het bestemmingsplan is uitbreiding met deze twee verdiepingen toegestaan binnen de huidige bouwvoorschriften, waarbij een goothoogte van 7 meter en een bouwhoogte van 10 meter gehanteerd wordt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 87 m²;
– Aantal slaapkamers: 1 (mogelijkheid tot 2);
– Bouwjaar: 1909, met een substantiële renovatie in 1954 en een volledige renovatie van het interieur, inclusief
isolatie van plafonds, wanden en vloeren, evenals nieuwe kozijnen in 2019;
– Mogelijkheid tot uitbreiding: Unieke mogelijkheid tot uitbreiding met twee extra verdiepingen binnen de huidige
bouwvoorschriften (goothoogte 7 m, bouwhoogte 10 m).

Enthousiast geworden en zie je jezelf al helemaal wonen op deze unieke locatie? Reageer dan direct om een afspraak in te plannen!
  • Bouwjaar: 1909
  • Woonoppervlakte: 87 m2
  • Inhoud: 288 m3

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.