| mijn dossier

Ruysdaelkade 40 Alkmaar

€ 22.500 v.o.n.

NOG EEN AANTAL PARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR IN DE STALLINGSGARAGE VAN DE GOYER!

Welke parkeerplaatsen zijn nog beschikbaar? (deze beschikbaarheid is onder voorbehoud)
– 75
– 86
– 102
– 116

De Goyer bevindt zich in een groene omgeving vlakbij prachtige natuurgebieden. De Noord Hollandse polders zijn op een paar minuten fietsafstand, hier kunt u een heerlijke wandeling maken. Wilt u liever uitwaaien op het strand? Binnen een kwartiertje bent u met de auto in Bergen of Egmond aan Zee om een strandwandeling te maken.

Naast de groene omgeving zijn ook diverse sportvoorzieningen om de hoek, zoals de schaatsbaan, tennisclub, squashbaan, wielerbaan, zwembad, hockey- en voetbalclub. Nabij De Goyer bevindt zich winkelcentrum De Hoef, hier kunt u terecht voor uw boodschappen bij de supermarkt, bakker, slager en groenteboer. Tevens bent u binnen tien minuten fietsen in het gezellige centrum van Alkmaar, een stad vol hofjes, grachten, terrasjes en een groot winkelaanbod.

Kelder
Vanuit de lift en de trapopgang is de parkeerkelder bereikbaar.

Bijzonderheden:
* Servicekosten: € 24,69 per maand en per parkeerplaats
* De Goyer is al reeds opgeleverd
* Getoonde interieurimpressies zijn bedoeld als sfeerbeelden;
* De parkeerplaatsen bevinden zicht in de onderliggende parkeergarage;
* Nabij de ring.

Heeft u interesse in een van de beschikbare parkeerplaatsen? Neem dan contact op met ons kantoor via [email protected] of 072-5114318

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.