| mijn dossier

Picassolaan 803 Alkmaar

€ 1035 per maand

Unieke kans: appartement te huur in nieuwbouwproject Het Palet! Uw kans om nieuw, gasloos en met fenomenaal uitzicht te wonen!

Het Palet verrijst aan de Picassolaan, aan de groene westrand van Alkmaar. De drie appartementengebouwen zijn vernoemd naar de drie belangrijkste kleuren van de beroemde schilder Picasso: RED, YELLOW en BLUE.

Dit appartement op de zesde verdieping in woongebouw RED heeft een woonoppervlakte van maar liefst 64 vierkante meter. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met open keuken, een slaapkamers en een badkamer. Via de woonkamer is er een toegang gemaakt tot de loggia.

De drie woongebouwen worden omgeven door bomenrijen, groenstroken, beplanting en waterpartijen. Het binnenterrein kent een parkachtige inrichting met bomen, bosschages en kleurrijke planten. Hier is volop ruimte om je heerlijk te nestelen, in de zon of in de luwte van bomen aan het water.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot de meterkast, de ruime berging en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij en grenst aan de open keuken waardoor u altijd in contact blijft met vrienden en/of familie. In de loggia kunt u heerlijk buiten zitten en genieten van het groen om Het Palet heen. Via de hal heb je ook toegang tot de slaapkamer, een separate toiletruimte en de badkamer. De slaapkamer heeft een fijne afmeting. In de slaapkamer is genoeg ruimte om een groot bed en flinke garderobekast te plaatsen. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel.

Dit appartement beschikt over een individuele berging op de begane grond en heeft een eigen parkeerplaats toegewezen gekregen in de overdekte parkeerruimte onder het gebouw.

De oplevering van het complex genaamd “het Palet” zal naar verwachting plaatsvinden in Q4 2024.

Bijzonderheden:
– Huren voor maximaal 24 maanden;
– Wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Oplevering naar verwachting Q4 2024;
– De servicekosten bedragen €80,- per maand;
– Huurprijs per maand exclusief warmte, water en elektra;
– Waarborgsom bedraagt € 2.070,- te voldoen bij aanvang huur;
– Bij het appartement is een separate parkeerplaats te huur voor een huurprijs van €75,- per maand.

Inkomenseis
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat-huurder is het inkomen.
Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan circa 3 x de huurprijs.

Procedure
U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden via de link ‘download brochure’. Graag zien wij het inschrijfformulier ingevuld van u retour. We beoordelen dan of u voor de huurwoning in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.

Heb je interesse in de appartementen in Het Palet? Neem dan contact op met ons kantoor.
  • Bouwjaar: 2024
  • Woonoppervlakte: 64 m2
  • Inhoud: 192 m3
  • Voorzieningen: Lift, Glasvezel kabel, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie
  • Bijzonderheden: Gestoffeerd

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.