| mijn dossier

Nyenburgh 135 Oudorp

€ 1200 per maand

TE HUUR!

Dit geheel gerenoveerde appartement biedt een wijds uitzicht en heeft een ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers en een balkon. Dit is bij uitstek een kans voor thuiswerkers! Per appartement is er één parkeerplaats beschikbaar op het afsluitbare parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Het appartement Nyenburgh 135 is gelegen in de buurt Oudorp-Centrum, een dorp in de gemeente Alkmaar. Dit is een rustige buurt met in de nabije omgeving het de groene oase de Oudorperpolder; een prachtig rustiek Hollands weidelandschap met strijkmolens en een broedgebied voor vele weidevogels.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, zo is de dichtstbijzijnde supermarkt op de begane grond van het gebouw. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het appartement:
– U wordt de eerste bewoner na renovatie;
– Het gehele appartement is geschilderd;
– Nieuwe keuken met afwasmachine, combi oven/magnetron, koel- en vrieskast, wasmachine/drogercombinatie;
– Nieuwe badkamer;
– Nieuwe toiletten;
– Gedeeltelijke nieuwe vloer;
– Het appartement is rookvrij

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal bevindt zich rechts het toilet met luxe fonteinmeubel. Aangekomen in de ruime woonkamer wordt u omarmd met licht. Hiernaast vindt u de aparte keuken met inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de wasmachine/droger combinatie. De woonkamer biedt ook toegang tot het balkon.

Eerste verdieping:
Via de trap naar boven komt u op de overloop. Deze biedt toegang tot de drie zeer ruime slaapkamers en de badkamer. De netjes afgewerkte verzorgde badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazenwand, wastafelmeubel met spiegel en toilet. Tevens is er een verwarming en afzuiginginstallatie.

Het appartementencomplex:
Aan de voorzijde, tussen twee winkels, bevindt zich de centrale entree van het gebouw. De brievenbussen en de intercom bevinden zich aan de buitenzijde, loopt u naar binnen komt u bij de hal met het trappenhuis en de lift. De privébergingen, voor bijvoorbeeld fietsen bevinden zich ook op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Instapklaar, ruim appartement;
– Privé berging;
– Gelegen in Oudorp-Centrum, een kindvriendelijke en rustige buurt;
– Supermarkt op loopafstand;
– Uitstekend geschikt voor thuiswerkers

Termijn
– Aanvaarding in overleg, kan spoedig.
– 24 maanden;

Financieel
– per maand exclusief gas, electra en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Kosten voor het water vallen binnen de servicekosten;
– Waarborgsom bedraagt € 2.400,- te voldoen bij aanvang huur;
– Bijdrage servicekosten zijn € 35,- per maand;

Inkomenseis
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat-huurder is het inkomen.
Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan circa 3 x de huurprijs.

Procedure
U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden via de link ‘download brochure’. Graag zien wij het inschrijfformulier ingevuld van u retour. We beoordelen dan of u voor de huurwoning in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.
  • Bouwjaar: 1974
  • Woonoppervlakte: 91 m2
  • Inhoud: 299 m3
  • Bijzonderheden: Gestoffeerd

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.