| mijn dossier

Nassaulaan 3 Alkmaar

€ 1300 per maand

Leuke tweekamer benedenwoning met tuin op het zuidwesten, gelegen aan één van de mooiste straten van Alkmaar, in het karakteristieke Nassaukwartier, en op loopafstand van het centrum van Alkmaar, het Centraal Station en winkelvoorzieningen.

INDELING
Een gemeenschappelijke voortuin en entree die worden gedeeld met de buren van de bovenwoning.

Benedenwoning:
De benedenwoning heeft één kamer aan de voorzijde en één kamer aan de achterzijde, die beiden zijn in te richten als woon- of slaapkamer. De kamers zijn beide voorzien van een laminaatvloer, glasvezelbehang, mooi gestuukte plafonds en marmeren schouw. Er is een open verbinding tussen deze kamers en de kamer aan de achterzijde heeft via dubbele schuifdeuren ook een directe doorgang naar de serre. Via een schuifpui met dubbel glas biedt de serre toegang tot de achtertuin.

De keuken is voorzien van een keukenblok met diverse kasten en lades, vaste servieskast en een schouw waaronder een fornuis geplaatst kan worden.

Het toilet en de badkamer zijn toegankelijk via de hal. Het betreft een apart toilet met duobloktoilet en fonteintje. De douche is betegeld met een witte wandtegel, beige vloertegel en heeft een gipsen plafond.

Tuin:
De achtertuin ligt op het zuidwesten en is voorzien van een groot terras, houten erfafscheiding, groene borders en een eigen achterom. U kunt hier op een mooie zomerdag heerlijk de hele middag van de zon genieten.

Locatie:
Het Nassaukwartier kenmerkt zich door ruimte, rust, natuur en schoonheid met afwisselende bebouwing. Een woonomgeving met zoveel ruimte en mooi uitzicht, brede lanen, pleinen en straten en een overvloed aan parkeergelegenheid is uniek.


Bijzonderheden:
– Huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit
– Gelegen aan één van de mooiste lanen van Alkmaar
– Achtertuin met groot terras op het zuidwesten
– Eigen achterom
– Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen
– Op enkele minuten afstand van het centrum van Alkmaar en het Centraal Station

Inkomenseis
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat-huurder is het inkomen.
Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan circa 3 x de huurprijs.

Procedure
U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden via de link ‘download brochure’. Graag zien wij het inschrijfformulier ingevuld van u retour. We beoordelen dan of u voor de huurwoning in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.
  • Bouwjaar: 1921
  • Woonoppervlakte: 63 m2
  • Inhoud: 202 m3
  • Voorzieningen: Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.