| mijn dossier

Lindenlaan 1B18 Heerhugowaard

€ 1425 per maand

Te Huur: Nieuwbouw 3-kamerappartement in het hart van Heerhugowaard!

Per september 2023 bieden wij een nieuw opgeleverd 3-kamerappartement aan gelegen aan de Lindenlaan in Heerhugowaard. Het appartement maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject ‘De Nieuwe Linden’, is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van 2 slaapkamers, een luxe keuken, moderne badkamer, een zonnig balkon en een separate berging. Daarnaast is het appartement per lift bereikbaar en zijn voorzieningen als winkels en horeca op steenworp afstand.

Huurvoorwaarden
Huurprijs: €1.425,– per maand exclusief Warmte, water en elektra
Servicekosten: €65,– per maand (indicatie)
Waarborgsom: Ter hoogte van 3 maanden huur
Huurtermijn: maximaal 2 jaar
Huuringangsdatum: september 2023 (indicatie)

Indeling
Gezamenlijke entree, brievenbus opstelling, zowel een lift als trap naar de eerste verdieping, entree, hal, vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers, moderne badkamer met douche en wastafel, separate toiletruimte, provisieruimte met opstelling WTW systeem, woonkamer met open keuken. Vanuit de woongedeelte toegang tot een balkon welk op het zuidwesten is gelegen.

Complex
Een kleinschalige complex met 12 appartementen variërend in een oppervlakte tussen de 62 m2 en 69 m2 woonoppervlakte, hebben allemaal een fijne, lichte woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een balkon en op de begane grond beschikken de appartementen over een compacte tuin aan de voor- en achterzijde. Het complex is voorzien van een lift waardoor uw appartement levensloopbestendig is.

Locatie
De Nieuwe Linden ligt in het hart van Heerhugowaard aan de prachtige Lindenlaan op loopafstand van winkelcentrum Centrumwaard. Liever naar Middenwaard? Binnen 5 minuten zit u in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Ook het Hertenkamp zit bij u om de hoek en de bushalte is op loopafstand.

Daarnaast heeft het appartement een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als per auto.
Steden als Alkmaar en Amsterdam zijn snel te bereiken via de provinciale verbindingsweg N242, die aansluiting geeft op de snelwegen A9 en A7. Met het openbaar vervoer bevindt u zich binnen 45 minuten in Amsterdam. Ook de centrale ligging ten opzichte van het hart van Heerhugowaard maakt deze woonlocatie zeer interessant. Winkelcentrum Centrumwaard ligt op loopafstand van De Nieuwe Linden. Op Google streetview staat nog de voormalige situatie, maar in de loop van dit jaar wordt de locatie omgetoverd tot

Ziet u zichzelf al wonen op deze prachtige locatie met werkelijk alles binnen handbereik? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers!
  • Bouwjaar: 2022
  • Woonoppervlakte: 69 m2
  • Inhoud: 225 m3
  • Voorzieningen: Mechanische ventilatie, Lift, Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.