| mijn dossier

Hornwaard 36 Alkmaar

€ 389.500 k.k.

Wilt u rustig en royaal wonen maar wel nabij het centrum van Alkmaar?

Deze grote drive in woning met maar liefst 4 slaapkamers, een grote woonkamer, balkon en een tuin op het zuiden ligt op slechts 6 minuten fietsen van het centrum van Alkmaar. Parkeren kunt u hier nog voor de deur op eigen terrein of in de inpandige garage.

Op loopafstand bevindt zich een kleinschalig winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, evenals de grote Vue bioscoop voor ontspanning. Verderop ligt de levendige binnenstad met gezellige terrassen, winkels, theater De Vest en het Centraal Station. Voor natuurliefhebbers biedt het groenrijke Rekerhoutpark diverse recreatiemogelijkheden, zoals speelplekken, een kruidentuin en een kinderboerderij, allemaal binnen handbereik.

INDELING:

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in het voorportaal, waar u direct toegang heeft tot de garage. Via de hal bereikt u een ruime slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte, een toilet en de bijkeuken waar de wasmachine- en drogeropstelling zich bevindt en tevens de CV-ketel (Intergas HRE, BJ 2022).

Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de eigen achtertuin voorzien van terras en veel groen. Hier kunt u heerlijk ontspannen. De tuin biedt tevens veel privacy aangezien er aan de achterzijde een groenstrook en water is gelegen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is de royale woonkamer met eenvoudige keuken die ook toegang biedt tot het balkon aan de voorzijde. Er zijn ook nog twee grote inbouwkasten aanwezig voor extra opberg mogelijkheden.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar zich drie ruime slaapkamers bevinden. Ook is op deze verdieping de badkamer gesitueerd die voorzien is van toilet, douche en wastafel.

Deze woning biedt een unieke kans om op een centrale locatie te wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een plek waar u comfortabel kunt wonen en werken, deze drive-in woning biedt alle ruimte en mogelijkheden om uw woondromen waar te maken.

Bijzonderheden:
– Centrale ligging op loopafstand van NS-station en binnenstad Alkmaar;
– De mogelijkheid om de woning geheel naar eigen smaak te maken;
– Vrij uitzicht aan de achterzijde;
– Inpandige garage;
– Vier slaapkamers.
– Transport vindt plaats bij Actus Notarissen
– Woning wordt verkocht door Woonwaard, in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen
– Koper is verplicht de woning minimaal 2 jaar na eigendomsoverdracht zelf te bewonen. Indien uit controle (inschrijving GBA en/of controle ter plaatse) blijkt dat koper de woning niet zelf bewoont, is koper een boete verschuldigd van 15% van de koopsom bij aankoop door koper t.b.v. Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland. Afwijking van de zelfbewoningsverplichting is alleen toegestaan met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland
– Huurders die een sociale huurwoning van SVNK (www.svnk.nl) in de regio Noord-Kennemerland achterlaten genieten een preferente voorkeurspositie boven andere particuliere biedingen.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor en kan desgewenst een andere keuze maken indien er significante prijsverschillen zijn;

AANKOOPMAKELAAR:
Interesse in deze woning? Schakel direct je NVM aankoopmakelaar in. Je aankoopmakelaar bespaart je veel tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM makelaars vindt je op www.Funda.nl of op www.NVM.nl
  • Bouwjaar: 1974
  • Woonhuis soort: Eengezinswoning
  • Woonhuis type: Tussenwoning
  • Woonoppervlakte: 121 m2
  • Inhoud: 494 m3
  • Voorzieningen: Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.