| mijn dossier

Heikeshof 36 De rijp

€ 300.000 k.k.

Welkom bij deze super leuke, no-nonsense woning met een praktische indeling in het pittoreske dorp De Rijp! De ruime gezinswoning beschikt over een doorzonwoonkamer, maar liefst 4 slaapkamers en biedt op zolder de mogelijkheid om nog een 5e slaapkamer te creëren. Verder heeft de woning een diepe achtertuin met vrijstaande berging en achterom!

En de locatie? Nou, daar kunnen we alleen maar lofzangen over zingen! Op korte afstand vind je sportfaciliteiten voor je energieke buien, basisscholen voor de kleine bengels, een huisartsenpraktijk met apotheek voor de nodige medische checks, en een winkelcentrum met alles wat je nodig hebt – van bakker tot bloemist! En laten we de horecagelegenheden niet vergeten – jouw uitvlucht voor een heerlijk diner of een gezellige borrelavond.

Het klinkt als een droom, nietwaar? En we zijn nog niet klaar! Vanaf het busstation of de nabij gelegen N244 kun je gemakkelijk naar Purmerend, waar Amsterdam op je wacht met al zijn bruisende activiteiten, en naar Alkmaar, waar je kunt genieten van de beroemde kaasmarkt!

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek deze geweldige woning voordat iemand anders jouw plekje inpikt. Bel ons nu voor een bezichtiging en maak van deze droom jouw realiteit!

INDELING

Entree:
Via de hal bereik je de toiletruimte. Deze is voorzien van een toilet en fontein. Tevens bevindt zich in de hal de trap naar de eerste verdieping en vind je in de hal een trapkast welke extra bergruimte biedt.

Begane grond:
De begane grond beschikt over een ruime woonkamer en een dichte eenvoudige keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, dubbele wasbak en voldoende kastruimte. Via de deur in de keuken kom je uit bij de diepe tuin met achterom.

1e Verdieping:
De vaste trap brengt je naar de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers met eigen kastruimte. Tevens vind je op deze verdieping de badkamer met inloopdouche en wastafel.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap kom je uit op de zolder welke kan dienen als extra bergruimte en de mogelijkheid bied om een extra slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
– Kozijnwerk van kunststof met isolatie beglazing
– Mogelijkheden om de zolder om te bouwen tot een extra kamer
– Tuin voorzien van berging
– Transport vindt plaats bij Actus Notarissen
– Woning wordt verkocht door Woonwaard, in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen
– Koper is verplicht de woning minimaal 2 jaar na eigendomsoverdracht zelf te bewonen. Indien uit controle (inschrijving GBA en/of controle ter plaatse) blijkt dat koper de woning niet zelf bewoont, is koper een boete verschuldigd van 15% van de koopsom bij aankoop door koper t.b.v. Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland. Afwijking van de zelfbewoningsverplichting is alleen toegestaan met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland
– Huurders die een sociale huurwoning van SVNK (www.svnk.nl) in de regio Noord-Kennemerland achterlaten genieten een preferente voorkeurspositie boven andere particuliere biedingen.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor en kan desgewenst een andere keuze maken indien er significante prijsverschillen zijn;
  • Bouwjaar: 1971
  • Woonhuis soort: Eengezinswoning
  • Woonhuis type: Tussenwoning
  • Woonoppervlakte: 91 m2
  • Inhoud: 373 m3
  • Voorzieningen: Dakraam, Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.