| mijn dossier

Eengezinswoning tussen 0 Broek op langedijk

Welkom in Buurtschap RODEO.

Op de plek van de voormalige fietsenfabriek Rodeo komen straks 52 nieuwe woningen: van vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen tot pakhuizen en appartementen. Je woont er net even anders: bijna geen een woning is hetzelfde. Bedoeld voor Langedijkers, starters, doorstromers en andere gegadigden uit de omgeving van Alkmaar die groter of kleiner willen gaan wonen. Stuk voor stuk duurzaam en charmant gerangschikt in het groen en veelal gelegen aan het water.

Buurtschap RODEO krijgt een heel eigen karakter. Vriendelijk en gevarieerd. Met volop ruimte voor de natuur. Een gezellige plek midden in het dorp waar je je snel thuis gaat voelen. Een bootje dat langzaam voorbij vaart, spelende kinderen en kwetterende vogels op de achtergrond. Het Broekerplein met zijn uitgebreide winkelaanbod is dichtbij. Aan de andere kant lonkt de levendige haven en de uitgestrekte natuur van de eilanden

WIL JIJ STRAKS WONEN IN BUURTSCHAP RODEO?
Wil jij straks wonen op een gezellige plek midden in het dorp, gelegen in het groen en aan het water? Meld je dan nu via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bijzonderheden:
– Houd er rekening mee dat de gecommuniceerde energielabels onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

Voor vragen kunt u terecht via 072-5114318 of [email protected]
  • Woonhuis soort: Eengezinswoning
  • Woonhuis type: Tussenwoning

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.