| mijn dossier

Dinkel 68 Heerhugowaard

€ 325.000 k.k.

Op een rustige en kindvriendelijke plek in Heerhugowaard bevindt zich deze fijne rolstoelvriendelijke woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 8 zonnepanelen en tuin met achterom.

Begane grond:
Via de hal betreedt u de ruime eengezinswoning die toegang biedt tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de slaapkamer. De begane grond is rolstoelvriendelijk, inclusief een slaapkamer met aangrenzende badkamer, waardoor deze woning geschikt is voor diverse levensstijlen. De woonkamer heeft een open keuken en biedt toegang tot de fijne achtertuin met houten berging en achterom. Verder is er onder de trap is genoeg bergingsruimte in de trapkast.

Eerste verdieping:
De vaste trap brengt je naar de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers. Tevens vind je op deze verdieping een tweede badkamer die voorzien is van toilet, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping die nog een slaapkamer heeft en op de voor-zolder is er ruimte voor opslag, de cv- en luchtverwarmingsinstallatie en is de wasmachine en droger aansluiting.

Ligging:
De woning ligt aan de oostzijde van Heerhugowaard met op loop/fiets afstand winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels. Ook vlakbij bos het Waarderhout, basisscholen, voortgezet onderwijs, een sportvereniging en diverse uitvalswegen richting Alkmaar of Amsterdam.

WMO woning:
Deze woning betreft een woning in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en beschikt over een aantal aanpassingen zodat mensen met ergonomische problemen ook comfortabel kunnen wonen. Als u ergonomische problemen in uw huidige huis heeft, kunt u met een huisvestingsindicatie voorrang krijgen op deze woning. Een huisvestingsindicatie kan bij de gemeente worden aangevraagd.

U komt in aanmerking voor een huisvestingsindicatie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

– U ervaart langdurige ergonomische problemen in uw huidige woning.
– U kunt de problemen niet oplossen door middel van eenvoudige aanpassingen in uw huidige woning.
– U bent minimaal 18 jaar.
– U staat minimaal 1 jaar onafgebroken ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie (BRP) in de gemeente Dijk en Waard.
– Uw belastbaar jaarinkomen is niet hoger dan de inkomensgrens.
– U laat een zelfstandige woning achter.

Bijzonderheden:
– Rolstoelvriendelijke woning;
– Ruime tuin met berging en achterom;
– Centrale ligging in Heerhugowaard;
– CV uit 2021;
– Rustige en kindvriendelijke buurt;
– Transport vindt plaats bij Actus Notarissen
– Woning wordt verkocht door Woonwaard, in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen
– Koper is verplicht de woning minimaal 2 jaar na eigendomsoverdracht zelf te bewonen. Indien uit controle (inschrijving GBA en/of controle ter plaatse) blijkt dat koper de woning niet zelf bewoont, is koper een boete verschuldigd van 15% van de koopsom bij aankoop door koper t.b.v. Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland. Afwijking van de zelfbewoningsverplichting is alleen toegestaan met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland
– Huurders die een sociale huurwoning van SVNK (www.svnk.nl) in de regio Noord-Kennemerland achterlaten genieten een preferente voorkeurspositie boven andere particuliere biedingen.

Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor en kan desgewenst een andere keuze maken indien er significante prijsverschillen zijn.
  • Bouwjaar: 1985
  • Woonhuis soort: Eengezinswoning
  • Woonhuis type: Tussenwoning
  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Inhoud: 432 m3
  • Voorzieningen: Zonnepanelen
  • Bijzonderheden: Toegankelijk voor minder validen

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.