| mijn dossier

Bouwnummer 2.01.16 0 Alkmaar

€ 305.000 v.o.n.

APPARTEMENTEN JAAGPAD ALKMAAR

Aan het Noordhollandsch Kanaal, op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar wordt een uniek project gerealiseerd. Hier verrijzen in de komende jaren in totaal 411 appartementen. De aantrekkelijke ligging met uitzicht over het water, de parkeergelegenheid direct onder de complexen en een ruim balkon of terras zorgen hier voor ontspannen en gemoedelijk wonen.

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland en is natuurlijk veel meer dan dat!
Het heeft een prachtig oud centrum met gezellige winkelstraatjes, een groot aanbod aan horeca- en uitgaansgelegenheden en een ideale ligging ten opzichte van grote steden als Haarlem en Amsterdam die zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn.

Jaagpad biedt een ruime keuze aan gasloze, energiezuinige appartementen in diverse prijsklassen. In de eerste fase zullen 183 koopappartementen worden gerealiseerd. Variërend in oppervlakte van circa 55 tot en met 160 m² en verdeeld over zo’n 70 verschillende woningtypes. Zo is bijna ieder appartement uniek. Kies voor een compact tweekamerappartement, een ruim drie- of vierkamerappartement of een penthouse met plafondhoogte van maar liefst 4 meter. Mooier wordt het niet!

Vanaf het Jaagpad sta je binnen 15 wandelminuten op het Waagplein en op de fiets ben je er zelfs binnen vijf minuten. Kom wonen aan het Jaagpad en geniet van de unieke ligging aan het Noordhollandsch Kanaal met balkon of terras op het zuiden!

* stallingsgarage: per appartement is de verplichting om 1 stallingsplaats te huren. Dit geeft het recht van toegang tot een afgeschermd deel van de stallingsgarage. Er zijn geen toegewezen plekken, enkel zones met een gegarandeerde stallingsplaats.
* berging: iedere woning heeft een individuele berging op dezelfde verdieping als waar het appartement gesitueerd is.
* afwerkingsniveau: alle woningen worden voorzien van tegelwerk en sanitair in het toilet en de badkamer.

Wil je meer informatie of heb je interesse in het Jaagpad? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite.
  • Bouwjaar: 2025
  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Inhoud: 197 m3
  • Voorzieningen: Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift, Zonnepanelen

Geen plattegronden beschikbaar.

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.