| mijn dossier

Jaagpad KoopStart Bouwnummer 2.00.06 0 Alkmaar

€ 279.000 v.o.n.

APPARTEMENTEN JAAGPAD ALKMAAR – TE KOOP!

KOPEN MET KOOPSTART
Voor veel mensen is een woning kopen in de huidige markt niet eenvoudig en financieel niet haalbaar. Daarom bieden wij bij Jaagpad KoopStart aan. KoopStart is een initiatief van de Stichting OpMaat en met deze regeling koop je een woning onder de huidige marktwaarde.

Dit appartement wordt verkocht via de KoopStart regeling, vraag de makelaar naar de voorwaarden.


Aan het Noordhollandsch Kanaal, op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar wordt een uniek project
gerealiseerd. Hier verrijzen in de komende jaren in totaal 411 appartementen. De aantrekkelijke ligging met uitzicht over het water, de parkeergelegenheid direct onder de complexen en een ruim balkon of terras zorgen hier voor ontspannen en gemoedelijk wonen.

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland en is natuurlijk veel meer dan dat! Het heeft een prachtig oud centrum met gezellige winkelstraatjes, een groot aanbod aan horeca- en uitgaansgelegenheden en een ideale ligging ten opzichte van grote steden als Haarlem en Amsterdam die zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn.

Jaagpad biedt een ruime keuze aan gasloze, energiezuinige appartementen in diverse prijsklassen. In de eerste fase zullen 183 koopappartementen worden gerealiseerd. Variërend in oppervlakte van circa 55 tot en met 160 m² en verdeeld over zo’n 70 verschillende woningtypes. Zo is bijna ieder appartement uniek. Kies voor een compact tweekamerappartement, een ruim drie- of vierkamerappartement of een penthouse met plafondhoogte van maar liefst 4 meter. Mooier wordt het niet!

Vanaf Jaagpad sta je binnen 15 wandelminuten op het Waagplein en op de fiets ben je er zelfs binnen vijf minuten. Kom wonen aan Jaagpad en geniet van de unieke ligging aan het Noordhollandsch Kanaal met balkon of terras op het zuiden!

Heb je interesse in Jaagpad? Bekijk de woningzoeker en verkooptekeningen op de projectwebsite en schrijf je in!


LET OP: De getoonde impressies dienen ter sfeerillustratie en kunnen afwijken van de daadwerkelijke indeling en afwerking van de betreffende eenheid.
  • Bouwjaar: 2025
  • Woonoppervlakte: 66 m2
  • Inhoud: 172 m3
  • Voorzieningen: Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift, Zonnepanelen

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.