| mijn dossier

Bestevaerstraat 61 - BV61 unit 38 0ONG Alkmaar

€ 375.000 v.o.n.

BV61 – 41 EXCLUSIEVE BEDRIJFSUNITS IN ALKMAAR! – NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR – DE BOUW IS GESTART – GEPLANDE OPLEVERING BEGIN 2025 Op het prominente bedrijventerrein Overdie in Alkmaar introduceert zich met trots het project BV61: een toonbeeld van moderne, representatieve bedrijfs- en kantoorruimtes die uitblinken in functionaliteit en design. Het project omvat vijf verschillende unit types, elk met een uniek karakter qua ligging, grootte en aantal verdiepingen. De strategische ligging aan het kruispunt van de Kitman- en Bestevaerstraat accentueert de exclusiviteit van BV61. Dankzij de unieke hoeklocatie van het perceel genieten ondernemers van een ruime opzet en een dubbele toegankelijkheid: zowel via de Kitmanstraat als via de Bestevaerstraat. Deze ligging waarborgt ook een uitstekende bereikbaarheid, een essentiële factor voor hedendaagse ondernemingen. Wat BV61 onderscheidt, is de luxe gevelafwerking die elke unit een moderne en aantrekkelijke uitstraling geeft. Maar het gaat niet enkel om esthetiek; duurzaamheid staat centraal in zowel de bouw als de installaties. Elk aspect is ontworpen met oog op de toekomst. Ondernemers hebben bij BV61 bovendien de vrijheid om hun ruimte volledig naar eigen wens in te richten, waardoor elke unit kan transformeren tot een unieke reflectie van het bedrijf dat erin huist. En om het geheel compleet te maken, wordt elke unit geleverd met minimaal twee eigen parkeerplekken direct voor de deur, waardoor gemak en bereikbaarheid voor klanten en medewerkers gegarandeerd is. Kortom, BV61 in Alkmaar biedt een perfecte synergie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid voor ondernemers die alleen het beste voor hun bedrijf wensen. TYPE 4: – circa 209 m2 VVO – 2 parkeerplekken – 3 lagen met hoekligging – vanaf € 375.000,- von (excl btw) Bijzonderheden – Minimaal 2 eigen parkeerplekken voor de deur. – Verwachte oplevering: begin 2025. Wilt u meer informatie? Bezoek onze projectwebsite www.bv61.nl of neem contact met een van de aangesloten makelaars.

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.