| mijn dossier

Achterstraat 45B Alkmaar

€ 975 per maand

Midden in het centrum van Alkmaar bieden wij u in een kleinschalig complex dit mooie studio appartement aan!

Dit stadsappartementen is gelegen aan de Achterstraat en biedt u de kans om zodra u de deur uitstapt direct de gezelligheid van de binnenstad te ervaren. Het complex bestaat uit veertien één-, twee- en driekamerappartementen. De gebruiksoppervlakte van dit appartement is tussen circa 45 m2.

PROCEDURE
Indien u interesse heeft in dit studio appartement aan Achterstraat kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier in de brochure welke u kunt downloaden. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen. Het inschrijfformulier kunt u sturen naar: [email protected].

OPLEVERNIVEAU
Het appartement wordt met Moderne keuken, luxe badkamer en toilet opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN
– Oppervlakte: 45 m²
– Verdieping: 1
– Aantal kamers: 1
– Servicekosten: €35,–
– Energielabel: A
– Bouwjaar: 2020
– Huurperiode: Maximaal 2 jaar
– Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur
– Huurder zal zelf zorg dragen voor aanmelding bij een energiebedrijf en contribuant worden van de nutsvoorzieningen.
– De woning wordt ongemeubileerd aan huurder verhuurd. Het appartement zal door huurder in dezelfde staat aan verhuurder worden achtergelaten, waarin het bij betrekking werd opgeleverd.
– Het is niet toegestaan in het gehuurde te roken.
– Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om de woning of een gedeelte daarvan onder te verhuren zonder schriftelijk toestemming van verhuurder.
– Huisdieren zijn niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming

VOORDELEN VAN DE ALKMAARSE BINNENSTAD
Wonen op de drempel van de Alkmaarse binnenstad heeft vele voordelen. Door de diversiteit aan winkels, cafés en restaurants is het in hartje Alkmaar leuk om te shoppen en om uit te gaan. Vele grote ketens hebben er een vestiging, maar je vindt er ook die speciale winkeltjes die het winkelen nog leuker maken. Hier woon je in een ontspannen omgeving met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Lekkere koffie op mooie terrasjes in je eigen buurt en het NS-station vlakbij. Dat ene delicatessenzaakje of die winkel met cadeautjes die altijd weer verrast. Of de markt in de binnenstad op zaterdag. Vergeet ook niet om dwalend door de stegen en de oude binnenstad iets van de Alkmaarse historie mee te pakken. En in de zomermaanden lonken de vele terrassen en het Stadsstrand uitnodigend. Podium Victorie en TAQA Theater de Vest programmeren alle grote acts en artiesten, van muziek tot cabaret, van dans tot toneel heel dichtbij. Alkmaar is ook een kunst- en museumstad, met galeries en musea die altijd weer het ontdekken waard zijn.
Doe je het liever wat rustiger aan in jouw vrije tijd? Ook in recreatief opzicht heeft Alkmaar een streepje voor. Fiets maar eens door de duinen en naar het strand. Geniet van de rust van Bergen, Schoorl en Egmond aan zee. En het is een luxe dat het strand van Bergen en Egmond maar acht kilometer verderop ligt!

LOCATIE – Ideaal bereikbaar
De gunstige centrale ligging van de stad is nóg een pluspunt. De A9 richting Schiphol, Amsterdam, Haarlem en vele andere bestemmingen liggen binnen bereik. Met het NS Station dichtbij en een goed openbaarvervoernet zijn ook de trein en de bus een uitstekende optie.
– 1 minuut lopen naar de gezelligheid van het Waagplein de Platte stenen brug.
– 1 minuut lopen naar bushalte
– 5 minuten fietsen naar NS Station Alkmaar Centraal
– 10 minuten met de auto naar de A9
– 15 minuten met de auto naar het strand en duinen

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s en tekst afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie (foto’s, informatie en plattegronden) kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
LEYGRAAF Makelaars
Kennemerstraatweg 67
1814 GC Alkmaar
[email protected]
0725114318

Enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang en schrijf je nu in!
  • Bouwjaar: 2020
  • Woonoppervlakte: 45 m2
  • Inhoud: 126 m3
  • Voorzieningen: Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie

Locatie

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.