Alkmaar Pettemerstraat 12 C € 1.000 p.m.
TE HUUR: Nette en functionele kantoorruimte met representatieve uitstraling!

Het object omvat totaal ca. 200 m² en is gelegen op de 1e verdieping aan de Pettemerstraat 12C. Het kantoorgebouw is onderdeel van een complex, gelegen op een goede locatie aan de doorgaande weg op bedrijventerrein “Overstad” in Alkmaar; een gebied met grootschalige winkel- en meubelboulevard formules gelegen direct naast de binnenstad van Alkmaar. Enkele formules in de directe omgeving zijn : Van Til interieur, Sanistunter, Keukenstunter, Decathlon, MediaMarkt, Albert Heijn, Leenbakker, Kwantum, BCC, Action, Maar ook de Vue-bioscoop met horeca en andere horecaformules zijn in de nabijheid gesitueerd.

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR: Nette en functionele kantoorruimte met representatieve uitstraling!

Het object omvat totaal ca. 200 m² en is gelegen op de 1e verdieping aan de Pettemerstraat 12C. Het kantoorgebouw is onderdeel van een complex, gelegen op een goede locatie aan de doorgaande weg op bedrijventerrein “Overstad” in Alkmaar; een gebied met grootschalige winkel- en meubelboulevard formules gelegen direct naast de binnenstad van Alkmaar. Enkele formules in de directe omgeving zijn : Van Til interieur, Sanistunter, Keukenstunter, Decathlon, MediaMarkt, Albert Heijn, Leenbakker, Kwantum, BCC, Action, Maar ook de Vue-bioscoop met horeca en andere horecaformules zijn in de nabijheid gesitueerd.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van verwarming, toiletvoorzieningen en aansluitingen, een keuken/pantry, kantoorindeling, receptie. Op de begane grond beschikt het object over een centrale entree met trapopgang naar de 1e verdieping.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

Gehuurde
Pettemerstraat 12C te Alkmaar

Huurprijs
€1.000,- per maand waarbij BTW niet van toepassing is.

Huuringangsdatum
in overleg, per direct mogelijk

Huurperiode
Maximaal 2 jaar

Huurbetaling
Per maand vooruit

Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

Contractvoorwaarden
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

Waarborgsom
Ter grootte van 2 maanden huur

Servicekosten
In overleg tussen partijen zal een verrekenbaar maandelijks voorschot bedrag worden vastgesteld voor het verbruik van:
- gas inclusief vastrecht;
- elektriciteit inclusief vastrecht;
- water inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);

Locatie en bereikbaarheid
Pettemerstraat 12C is gelegen op Overstad en is goed bereikbaar met zowel de auto als per openbaar vervoer. In het gebied zijn voldoende parkeermogelijkheden. De binnenstad van Alkmaar is op loopafstand gelegen. Op enkele minuten lopen bevindt zich een bushalte voor meerdere buslijnen. Het NS-treinstation bevind zich op circa 5 minuten lopen.

Bestemming gehuurde
Bij de gemeente Alkmaar valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Overstad‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 16 mei 2013.

Op grond van artikel 6 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Gemengd -1‘

De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. opslag- en groothandelsbedrijven, met inbegrip van daarbij behorende toonzalen, die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 2 die zijn opgenomen in de Staat van Bedrijven, met dien verstande dat inrichtingen die vallen onder het Besluit externe veiligheid inrichtingen (Bevi) niet zijn toegestaan;
b. detailhandel in volumineuze artikelen, in de eerste bouwlaag;
c. detailhandel in volumineuze artikelen tevens in de hogere bouwlagen ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - detailhandel volumineus in hogere bouwlagen';
d. een baby- en kinderspeciaalzaak ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - baby- en kinderspeciaalzaak', in de eerste en tweede bouwlaag;
e. detailhandel in bruin- en witgoed ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - detailhandel bruin- en witgoed', in de eerste bouwlaag;
f. horeca categorie 2 ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 2';
g. woningen ter plaatse van de aanduiding 'wonen';
h. kantoor;
i. cultuur en ontspanning;
j. maatschappelijk.

met de daarbij behorende:

k. bouwwerken;
l. ontsluitingswegen;
m. laad- en losplaatsen;
n. speelvoorzieningen;
o. parkeervoorzieningen;
p. nutsvoorzieningen;
q. voet- en rijwielpaden;
r. verkeer- en verblijfsgebied;
s. waterlopen en waterpartijen;
t. groenvoorzieningen.

Bovengenoemde gegevens zijn verkregen via de website Ruimtelijkeplannen.nl op 26 januari 2023. Voor meer informatie aangaande de bestemming verwijzen wij u naar bovengenoemde website. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Opleveringsniveau
De kantoorverdieping is o.a. voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking/marmoleum, kabelgoten, pantry, airco’s, elektrische installatie, cv-installatie, gescheiden dames- en herentoilet, rolluik bij entree op de begane grond. Het is eventueel mogelijk de indeling te wijzigen door het plaatsen of verwijderen van tussenwanden.

Wijze van oplevering
in overleg met verhuurder.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel G beschikbaar.

Aanvullende bepalingen

Aanpassingen:
Veranderingen in het gehuurde in overleg met verhuurder.

Onderverhuur:
Onderverhuur is niet toegestaan.

Bezichtiging
U bent uiteraard van harte welkom! De beste indruk van deze kantoorruimte krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verhuurder en u als kijker te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak het pand kunt bekijken.

Courtage:
LEYGRAAF Makelaars behartigt de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Disclaimer:
Alle door Leygraaf en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet ervan worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.
De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan op deze website. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Daarom adviseren wij om u door een eigen NVM-makelaar bij te laten staan.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring en toestemming eigenaar. Door LEYGRAAF Makelaars, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
LEYGRAAF Makelaars
Kennemerstraatweg 67
1814 GC Alkmaar
informatie@leygraafmakelaars.nl
0725114318

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Soort bedrijf
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m2
Aantal woonlagen
1

Foto's

Plattegrond

Overige