Sint pancras Benedenweg 147 0 ong € 400.000 k.k.
KAVEL - BENEDENWEG 147

Altijd al zelf uw droomwoning willen bouwen?
Dat kan! De kavel die wij aanbieden is 757 vierkante meter en ligt aan de Benedenweg 147 in Sint Pancras.

Uitgebreide omschrijving

KAVEL - BENEDENWEG 147

Altijd al zelf uw droomwoning willen bouwen?
Dat kan! De kavel die wij aanbieden is 757 vierkante meter en ligt aan de Benedenweg 147 in Sint Pancras.

Sint Pancras wordt begrensd door de spoorlijn die Alkmaar verbindt met Den Helder en Hoorn. Sint Pancras neemt een aparte plek in door de afwijkende ondergrond en gebruik, omdat Sint Pancras op een uitloper van de strandwal is gebouwd en dus van oudsher een hogere ligging heeft ten opzichte van de omgeving. De eerste bebouwing vond plaats rond de oude Geest en zette zich later voort als eenzijdige lintbebouwing aan weerszijden van de Benedenweg in de richting van Alkmaar en via de Twuyverweg in de richting van Langedijk. In latere eeuwen is ook langs deze wegen bebouwing tot stand gekomen. De ontwikkeling van de tuinbouw in de 19e eeuw leidde onder meer tot verdichting van de bouw van woningen aan de Bovenweg en de Benedenweg. Het perceel aan de Benedenweg 147 is nog onbebouwd en wordt gebruikt als tuingrond. In de omgeving is sprake van veelal vrijstaande woningen.

Het plangebied van het voorliggende bestemmingsplan ligt ten westen van het dorp Sint Pancras. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Sint Pancras, sectie A, nummer 4834. Het perceel heeft een oppervlakte van 757 vierkante meter.
Er mag een geluidsscherm gerealiseerd worden van 2,5 meter hoog en circa 17 meter lang in verband met het bedrijf op Benedenweg 145. De ontsluiting van het perceel wordt gerealiseerd aan de Benedenweg zelf. Het aantal parkeerplaatsen dat wordt aangelegd past binnen de geldende parkeernorm van 2,2 parkeerplaatsen per woning. Het parkeren ten behoeve van het wonen zal op het eigen terrein worden gerealiseerd.

Alle beschikbare documentatie omtrent de kavel en verkoopprocedure kunt u opvragen via informatie@leygraafmakelaars.nl

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Bouwgrond
Perceeloppervlakte
757 m2

Foto's

Overige