Alkmaar Boterstraat 13 € 950 p.m.
Op een TOP locatie in de de Boterstraat bieden wij u deze geheel gerenoveerde luxe winkelruimte aan!

Heeft u altijd al een winkel willen beginnen en heeft u geen zin in een verbouwing? Dan is dit uw kans! In 2020 is de winkel geheel verbouwd en voorzien van nieuwe vloeren, strak gestucte wanden en plafonds, nieuwe cv-installatie en een pantry met toilet.

Uitgebreide omschrijving

Op een TOP locatie in de de Boterstraat bieden wij u deze geheel gerenoveerde luxe winkelruimte aan!

Heeft u altijd al een winkel willen beginnen en heeft u geen zin in een verbouwing? Dan is dit uw kans! In 2020 is de winkel geheel verbouwd en voorzien van nieuwe vloeren, strak gestucte wanden en plafonds, nieuwe cv-installatie en een pantry met toilet.

De Boterstraat is gelegen tussen winkelstraat de Laat en hoofdwinkelstraat Langestraat, midden in het centrum van Alkmaar. De vereniging voor winkeliers en vastgoedeigenaren van de binnenstad is samen met de gemeente bezig om de binnenstad een nog grotere, groene, boost te geven waardoor Alkmaar binnenkort een nog aantrekkelijkere winkelstad wordt. Daarbij is het voormalige V&D pand, dat op steenworp afstand van de winkel ligt, recent verkocht. Dit pand wordt gerenoveerd en vervolgens gevuld met op de verdiepingen woningen en op de begane grond winkels met toonaangevende namen.

De winkel heeft een fantastische uitstraling en is gelegen in de Boterstraat, een drukke winkelstraat gelegen in het centrum wandelgebied van Alkmaar, direct gelegen bij de Langestraat, de A1 winkelstraat van Alkmaar. Aan de Langestraat zijn de meeste landelijk winkelketens gevestigd. Op een gemiddelde zaterdagmiddag lopen hier meer dan 4.200 passanten langs. Genoeg potentieel! Daarbij zijn de top winkels als H&M, Zara en Douglas op steenworp afstand.

Al jaren staat Alkmaar in de top 10 van Nederlandse favoriete winkelsteden. In 2017 is de stad door ZOOVER dan ook uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland. Wij snappen wel waarom: we hebben genoeg adresjes waar je gerust even voor omloopt. In de Boterstraat vind je deze adresjes. Hier zitten van die gespecialiseerde winkels waar je absoluut geweest moet zijn.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Boterstraat 13 te Alkmaar

2. Huurprijs
€950,- per maand exclusief btw.

3. Huuringangsdatum
in overleg, kan spoedig.

4. Huurperiode
Het betreft een huurperiode van 5 jaar + 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur

9. Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

10. Bestemming gehuurde
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad Centrum - Gemengd”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen, met ondergeschikte horeca”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

11. Wijze van oplevering
in overleg met verhuurder.

12. Inhoudsbeschrijving
Circa 28 m² BVO winkelruimte gelegen op de begane grond. De winkel is voorzien van een mooie pui en heeft een frontbreedte van 2,60 meter.

13. Indeling
De winkel heeft een grotendeels glazen pui en is te betreden door middel van twee openslaande deuren. De winkel is afgewerkt met lichte strak afgewerkte wanden en een houtmotief pvc vloer. Verder bevindt zich rechts achter in de winkel een pantry met nieuwe cv-installatie, koelkast en spoelbak. Verder is er een toilet en onder de trap een ruime kast.

14. Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarages Karperton, Schelphoek, Singelgarage en Noorderarcade.

15. Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, aanlooproute naar hoofdwinkelstraat Langestraat en gelegen nabij Het Waagplein.

16. Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

17. Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

18. Aanvullende bepalingen

Aanpassingen:
Veranderingen in het gehuurde in overleg met verhuurder.

Onderverhuur:
Onderverhuur is niet toegestaan.

Courtage:
Leygraaf Makelaars behartigt de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Disclaimer:
Alle door Leygraaf en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet ervan worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.
De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan op deze website. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Daarom adviseren wij om u door een eigen NVM-makelaar bij te laten staan.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring en toestemming eigenaar. Door LEYGRAAF Makelaars, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

LEYGRAAF Makelaars
Kennemerstraatweg 67
1814 GC Alkmaar
informatie@leygraafmakelaars.nl

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Soort bedrijf
Winkelruimte
Oppervlakte
25 m2
Perceeloppervlakte
44 m2
Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
1925
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend

Foto's

Plattegrond

Overige