Alkmaar Magdalenenstraat 9 € 975 p.m.
In de meest pittoreske winkelstraat in het centrum van Alkmaar, met veel passage, bieden wij u deze prachtige winkelruimte aan met een vloeroppervlak van ca. 53 m2 en een frontbreedte van bijna 4 meter! Tevens beschikt de winkel over een magazijn met toiletruimte op de eerste verdieping.

Uitgebreide omschrijving

In de meest pittoreske winkelstraat in het centrum van Alkmaar, met veel passage, bieden wij u deze prachtige winkelruimte aan met een vloeroppervlak van ca. 53 m2 en een frontbreedte van bijna 4 meter! Tevens beschikt de winkel over een magazijn met toiletruimte op de eerste verdieping.

De winkel heeft een fantastische uitstraling en is gelegen in de Magdalenenstraat, een drukke winkelstraat gelegen in het centrum wandelgebied van Alkmaar, direct gelegen bij de Langestraat, de A1 winkelstraat van Alkmaar. Aan de Langestraat zijn de meeste landelijk winkelketens gevestigd. De Magdalenenstraat kenmerkt zich door zijn diversiteit in winkelformules. De stand van de winkelstraat is de afgelopen jaren enorm toegenomen en vormt een van de looproutes naar het Waagplein en de Langestraat. Op een gemiddelde zaterdagmiddag lopen hier meer dan 12.000 passanten langs. Genoeg potentieel! Daarbij zijn de top winkels als H&M, Zara en Douglas op steenworp afstand.

Al jaren staat Alkmaar in de top 10 van Nederlandse favoriete winkelsteden. In 2017 is de stad door ZOOVER dan ook uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland. Wij snappen wel waarom: we hebben genoeg adresjes waar je gerust even voor omloopt. In de Magdalenenstraat vind je deze adresjes. Hier zitten van die hotspots waar je absoluut geweest moet zijn.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Magdalenenstraat 9 te Alkmaar

2. Huurprijs
€975,- per maand waarbij BTW niet van toepassing is.

Het betreft een ingroeihuur waarbij de huur na 6 maanden met €200,- wordt verhoogd naar €1.175,- en vervolgens na de volgende 6 maanden met €100,- naar 1.275,-.

3. Huuringangsdatum
in overleg

4. Huurperiode
Het betreft een huurperiode van 5 jaar waarbij het eventueel mogelijk is om overeen te komen een contract van 2 jaar plus 3 jaar te hanteren.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur

9. Onzelfstandige bovenwoning
De onzelfstandige bovenwoning wordt op dit moment verhuurd en heeft de ingang via de winkel.

Indien dit niet gewenst is of u wilt de bovenwoning voor eigen gebruik hebben, dan kan de woning leeg worden opgeleverd en wordt de aanvangsthuur voor het gehele pand €1.675,- per maand.

10. Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

11. Bestemming gehuurde
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad Centrum - Gemengd”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen, met ondergeschikte horeca”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

12. Wijze van oplevering
in overleg met verhuurder.

13. Inhoudsbeschrijving
Circa 53 m² BVO winkelruimte gelegen op de begane grond. De winkel is voorzien van een mooie pui en heeft een frontbreedte van circa 3,89 meter.

14. Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarages Karperton en Noorderarcade.

15. Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, gelegen nabij Het Waagplein.

16. Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

17. Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

18. Aanvullende bepalingen

Aanpassingen:
Veranderingen in het gehuurde in overleg met verhuurder.

Onderverhuur:
Onderverhuur is niet toegestaan.

Disclaimer:
Alle door Leygraaf en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet ervan worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.
De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan op deze website. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Daarom adviseren wij om u door een eigen NVM-makelaar bij te laten staan.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring en toestemming eigenaar. Door LEYGRAAF Makelaars, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

LEYGRAAF Makelaars
Kennemerstraatweg 67
1814 GC Alkmaar
informatie@leygraafmakelaars.nl

Kenmerken

Status
Verhuurd
Soort bedrijf
Winkelruimte
Oppervlakte
53 m2
Perceeloppervlakte
58 m2
Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
1901
Onderhoud binnen
Goed

Foto's

Plattegrond

Overige