Alkmaar Gedempte Nieuwesloot 21 € 439.000 k.k.
GEDEMPTE NIEUWESLOOT 21 EN KONINGSSTRAAT 19: Ruim winkelpand inclusief royale maisonnette in hartje centrum Alkmaar.

Op de hoek van de Gedempte Nieuwesloot en de Koningsstraat ligt dit ruimte winkelpand met 2 verdiepingen. Het pand ligt op een gunstige A2 locatie in het centrum van Alkmaar, vlakbij bushaltes en parkeergarages. De pui is aan de voorzijde recent hersteld en voorzien van dubbele beglazing. Op de 1e verdieping aan de zijde van de Koningsstraat ligt bovendien een maisonnette waarvan de entree zich aan de Koningsstraat 19 bevindt.

INDELING:
Begane grond:

Uitgebreide omschrijving

GEDEMPTE NIEUWESLOOT 21 EN KONINGSSTRAAT 19: Ruim winkelpand inclusief royale maisonnette in hartje centrum Alkmaar.

Op de hoek van de Gedempte Nieuwesloot en de Koningsstraat ligt dit ruimte winkelpand met 2 verdiepingen. Het pand ligt op een gunstige A2 locatie in het centrum van Alkmaar, vlakbij bushaltes en parkeergarages. De pui is aan de voorzijde recent hersteld en voorzien van dubbele beglazing. Op de 1e verdieping aan de zijde van de Koningsstraat ligt bovendien een maisonnette waarvan de entree zich aan de Koningsstraat 19 bevindt.

INDELING:
Begane grond:
Entree met openslaande deuren. Grote open en lichte ruimte met balkenplafond en betonnen vloer. De meterkast (12 groepen en 2 aardlekschakelaars) met gas- en watermeter is hier aanwezig. In het midden van de ruimte staat de trap naar de 1e verdieping. Via een deur is de eenvoudige keuken met geiser bereikbaar en het toilet. Aan de achterzijde van de keuken is er toegang tot een opslagruimte.

1e verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van houten vloerdelen en balkenplafond. Er is een wastafel aanwezig.
Via een kleine steektrap is de bergvliering bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Op de voorzijde van het pand na, is het gehele pand voorzien van enkele beglazing
- Het dak is in slechte staat

Koningsstraat 19 - Appartement

INDELING:
Entree/hal met meterkast (3 groepen en een aardlekschakelaar) en trap naar de 1e verdieping. De gehele verdieping is voorzien een laminaatvloer. Vanuit de overloop zijn de keuken met badkamer, het toilet en de woonkamer bereikbaar.
De keuken is voorzien van een eenvoudig wit keukenblok en inbouwkast. De badkamer is afgewerkt met een blauw/witte vloertegel en wit gemarmerde wandtegel en is voorzien van een douche en wastafel.

Het toilet is voorzien van vloertegels en een raampje voor ventilatie.

De woonkamer is licht door de raampartijen aan beide zijden. Aan de voorzijde is een kozijn voorzien van enkele beglazing. De overige kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. De achterzijde is geheel van enkel glas voorzien. De woning wordt door middel van een gaskachel in de woonkamer verwarmd.

2e verdieping:
De tweede verdieping is vanuit de woonkamer bereikbaar. Hier liggen twee slaapkamers die beide zijn voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een kleine kachel voor verwarming en enkele beglazing.
De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel, enkele beglazing en biedt toegang tot het kleine dakterras.

In een opbergkast op de ruime overloop is de wasmachine geplaatst.

Bijzonderheden appartement:
- Er is geen centrale verwarming aanwezig
- Gedeeltelijk dubbel glas
- Kozijnen aan de achterzijde behoeven onderhoud
- Informatie over het appartement wordt op aanvraag verstrekt.
- - Het pand wordt verkocht met een "as is clausule":

AS IS CLAUSULE:
Gezien het feit dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om onderstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen:
De onroerende zaak zal bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen bezitten die nodig zijn voor een normaal gebruik als: Winkelruimte. Indien de feitelijke levering eerder plaatsvindt, zal de onroerende zaak op dat moment de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper staat niet in voor andere eigenschappen dan die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper staat ook niet in voor de afwezigheid van gebreken die dat normale gebruik belemmeren en die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van deze koopovereenkomst.
Met andere woorden: verkoper koopt de onroerende zaak "as it is". Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

Voorwaarden:
Alle door Leygraaf en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Soort bedrijf
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
134 m2
Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
1905
Onderhoud binnen
Slecht tot matig

Foto's

Plattegrond

Overige