| mijn dossier

Zoek je een woning?
Zoek je een woning?
Zoek je een woning?
1823 CK Alkmaar
104m2 / 3 kamers
€ 969.000 k.k.

Ons energieke team bestaat uit een mix van enthousiaste young professionals en ervaren makelaars met passie voor het vak. Wij zijn toegewijd, gedreven en werken proactief. 

Leygraaf Makelaars investeert in mensen, systemen en onderzoek op als vanzelfsprekende adviseur en partner te kunnen excelleren met uitmuntende communicatie, specialistische kennis en optimale resultaten.

Uw huis verkopen met Leygraaf Makelaars

Leygraaf Makelaars ontzorgt u vanaf het eerste moment bij de verkoop van uw woning. U heeft vragen, wij hebben de antwoorden. U heeft uw wensen, wij hebben de aanpak op maat. Verkopen begint bij inspireren en weten wat de koper raakt. Na onze kennismaking en de woningopname ontvangt u een uitgewerkt verkoopplan. Via persoonlijk contact en uw digitale woningdossier bent u 24/7 betrokken bij alle acties en uitgaven rondom de promotie en verkoop van de woning.

 

Wij zijn de makelaar in Alkmaar die stelselmatig onderzoek doet naar de woonwensen in en rond Alkmaar en halen voor de hoogste opbrengst alles uit de kast. De kandidaat kopers van uw woning krijgen wij via meerdere marketingkanalen in het vizier en dan begint het echte makelaarswerk. Aftasten, inleven en adviseren. Wij nemen belemmeringen weg, lossen vraagpunten op en zetten ons in voor het maximale resultaat.

Uw woning in de verkoop

Leygraaf Makelaars ontzorgt u vanaf het eerste moment bij de verkoop van uw woning. U heeft vragen, wij hebben de antwoorden. U heeft uw wensen, wij hebben de aanpak op maat.

Na onze kennismaking en de woningopname ontvangt u een uitgewerkt verkoopplan. Via persoonlijk contact en uw digitale woningdossier bent u 24/7 betrokken bij alle acties en uitgaven rondom de promotie en verkoop van de woning.

Effectieve marketing

Wij doen stelselmatig onderzoek naar de woonwensen in en rond Alkmaar en halen voor de hoogste opbrengst alles uit de kast. De kandidaat kopers van uw woning krijgen wij via meerdere marketingkanalen in het vizier en dan begint het echte makelaarswerk. Aftasten, inleven en adviseren. Wij nemen belemmeringen weg, lossen vraagpunten op en zetten ons in voor het maximale resultaat.

Uw nieuwe woning vinden én kopen

Het zoeken naar een nieuwe woning brengt naast plezier ook vragen met zich mee. U koopt immers niet dagelijks een nieuw huis. Leygraaf Makelaars begeleidt u daarom graag bij het vinden en de aankoop van uw nieuwe woning in Alkmaar en omgeving.

Wij staan u gedurende het gehele aankooptraject bij, houden het overzichtelijk en garanderen dat onze inzet het beste resultaat oplevert.

De makelaar die alles ziet

Uw woonwensen staan centraal in ons aankoopplan. Wij kennen de woningmarkt in de regio Alkmaar door en door en zien als eerste geschikte woningen voorbij komen. Wij informeren u direct als er woningen, die voldoen aan uw woonwensen, op de markt beschikbaar komen. Samen met u bezichtigen we de geselecteerde woningen, met een scherp oog voor onder andere de bouwkundige staat, de duurzaamheid en de omgeving.

Onderhandelen zit in ons DNA

Zodra u wilt bieden op een woning breekt een spannende fase aan. De expertise van Leygraaf Makelaars komt nu maximaal tot zijn recht, want scherp onderhandelen zit in ons DNA. Wij adviseren over de maximale koopsom en houden u tijdens het onderhandelen op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij begeleiden u bij de aankoop van uw droomwoning voor de beste prijs en voorwaarden.

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.