| mijn dossier

Nieuwbouw
Nieuwbouw
Nieuwbouw
1821 BE Alkmaar

Ons energieke team bestaat uit een mix van enthousiaste young professionals en ervaren makelaars met passie voor het vak. Wij zijn toegewijd, gedreven en werken proactief. 

Leygraaf Makelaars investeert in mensen, systemen en onderzoek op als vanzelfsprekende adviseur en partner te kunnen excelleren met uitmuntende communicatie, specialistische kennis en optimale resultaten.

De nieuwbouw makelaar in Alkmaar

Leygraaf Makelaar is de makelaar in het Alkmaar met het nieuwbouw aanbod. In de regio Alkmaar wordt veel gebouwd en komt er dus ook toekomstig nieuwbouwaanbod, zowel binnenstedelijk als in de buitengebieden. Leygraaf Makelaar is actief betrokken bij toekomstig nieuwbouwaanbod en wij zijn de makelaar in Alkmaar die stelselmatig onderzoek doet naar de woonwensen in en rond Alkmaar en tevens de vraag naar toekomstig nieuwbouwaanbod in kaart brengen.

De nieuwbouw makelaar in Alkmaar

Bent u opzoek naar een nieuwbouwwoning, zoals bijvoorbeeld een prachtig nieuwbouwappartement in Alkmaar? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en bekijk ons nieuwste nieuwbouwaanbod op onze website.

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.