| mijn dossier

Bedrijven
Bedrijven
Bedrijven
1811 BM Alkmaar
€ 250.000 k.k.
Verkocht

Ons energieke team bestaat uit een mix van enthousiaste young professionals en ervaren makelaars met passie voor het vak. Wij zijn toegewijd, gedreven en werken proactief. 

Leygraaf Makelaars investeert in mensen, systemen en onderzoek op als vanzelfsprekende adviseur en partner te kunnen excelleren met uitmuntende communicatie, specialistische kennis en optimale resultaten.

De bedrijfsmakelaar in Alkmaar

Leygraaf is al meer dan 50 jaar actief in de Alkmaarse bedrijfsmakelaardij. Er is geen pand, bedrijfsruimte of winkel in de stad dat wij niet kennen. Wij ontzorgen u graag bij de verkoop, verhuur of aankoop van uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte. Met Leygraaf krijgt u een sterke operationele en strategische partner in het bedrijfsonroerendgoed met een groot netwerk en veel expertise. Wij bieden een actieve benadering met veel persoonlijke aandacht. Want samen bereiken we het beste resultaat.

Leygraaf is in staat te communiceren met iedere ondernemer en heeft kennis van vele bedrijfstakken. Wij hebben alle ingangen om uw pand binnen de kortste keren onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. Zodoende hebben wij de mogelijkheid om elke transactie, groot of klein, in kaart te brengen, te analyseren en tot een succes te brengen.

Thuis in bedrijfspanden

Onze kracht is ons netwerk. Wij zijn al jaren een bedrijfsmakelaar met uitstekende contacten bij professionele opdrachtgevers, beleggers en projectontwikkelaars in en om Alkmaar. Wij zijn aangesloten bij de NVM-Bedrijfsmakelaardij en volgen alle ontwikkelingen en de nieuwste wet- en regelgeving op de voet. Wij geven u passend advies op het gebied van verhuur en verkoop van exclusieve kantoorpanden, monumentale kantoorvilla’s, winkels, bedrijfshallen en interessante beleggingsobjecten. Wanneer u met ons kantoor in zee gaat, weet u zeker dat uw aanbod op prikkelende en opvallende wijze onder de aandacht wordt gebracht.

Winkels, onze dagelijkse boodschap

Om de koper of huurder voor uw pand te vinden zetten wij in op een op maat gemaakte marketingstrategie. Hierdoor krijgen wij de kandidaat kopers en huurders in het vizier en dan begint het echte makelaarswerk. Aftasten, inleven en adviseren. Wij nemen belemmeringen weg, lossen vraagstukken op en zetten ons in voor het maximale resultaat.

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte

Baerz member

Het is niet moeilijk om in Alkmaar een makelaar te vinden. Het is alleen moeilijk om de beste te vinden.

Natuurlijk zijn wij een NVM gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is ons kantoor een geselecteerd partner van Baerz & Co voor Alkmaar en omstereken. Dit biedt u aanzienlijke voordelen.